Classic

Classic

alumínium jon boat forma ladik kivitelben

Leírás

 • CE Tanusítvány
 • Szélesség – 175cm
 • Hossz – 475cm
 • Tömeg -160-180kg
 • Alapanyag -Test anyaga 3mm, fartükör anyaga 2x3mm tengeri minősítésű, extra merev, külső behatásoknak ellenálló alumínium.
 • Fartükör magassága egyedi kívánság szerint
 • Szállítható személyek száma -4-6 fő

Classic Long

 • A fenti tulajdonságokkal rendelhető 540cm-es hosszúságú test is ebből a modellből.

14 thoughts on “Classic

 1. Tiszteletem!
  Érdekelne a classic változat kérhető-e nagybb orrkilépővel 1,6m ami zárható tárolót is tartalmaz, ill. a hátsó tárolók zárhatósága megoldható-e?
  Kb. mikor várható a következő próba lehetőség, mert eddig ez a csónak lenne a befutó számomra.
  Köszönettel,
  Rado

  1. Mozgatni igen, de ez egy baromi széles test (alul 150cm) és megpakolva érvényesül a surlódási erő legjava. Mondhatnék kamu marketinget, hogy csónakot sózzak el, de inkább azt mondom, hogy minimum 9.9hp -vel vigye az ember.

 2. Szívesen. Azt érdemes tudni, hogy amelyik testet az élő Dunán felfelé egy hatos motor hajtani tud, az vagy könnyű gumicsónak, vagy könnyű keskeny test. Mindkettő tele van kompromisszumokkal, ha a gumit veszem akkor sérülékeny, keskeny test pedig instabil, hullámban veszélyes is lehet. A hajózásban a valamit-valamiért elv érvényesül. Nekünk is van gyors 440cm-es testünk, de abban nincs táncparkett. Íme a videó róla: https://youtu.be/ASDbU2MhS8Q

 3. Üdvözlöm!
  Érdeklődnék, hogy az 5.40-es csónak milyen árban van?
  ( Nem rég hívtam telefonon. Én érdeklődtem a kormányállás beszerelése miatt. )

 4. Engem az érdekelne, hogy a long változat mennyivel igényel nagyobb motorerőt. EGy 9.9\15 ös rövid csizmás motorom van, nem terveznék nagyobbat venni…Dunán használnám. Nem a végsebesség csökkenés érdekel, hanem hogy síklásba tudja e hozni ?

  1. Két fővel is! Egy fővel a sebessége 35-40km/h között van. Ne feledjük, hogy a 4.75 és 5.30 között csak fél méter van ami a vízvonalhosszt, saját tömeget csak kis mértékben befolyásolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük